Appartement ORO Calpe

Welkom in appartement ORO!

Onze prachtige duplex woning is gelegen in het adembenemende Amfitheater, ontworpen door de gerenommeerde architect Ricardo Bofill. Na een grondige renovatie in 2024 hebben we ervoor gezorgd dat de essentie van deze bijzondere woning behouden is gebleven. De inrichting straalt hedendaagse stijl uit, terwijl de oorspronkelijke charme van het gebouw behouden blijft. Het resultaat is een harmonieuze mix van geschiedenis en moderniteit.

Het Amfitheater dateert uit de jaren 70/80 en is gepositioneerd op een hoge rots, direct aan de glinsterende zee. Op loopafstand bevindt zich het historische centrum van Calpe, evenals levendige winkelstraten en de uitnodigende stranden. Het complex bestaat uit 27 appartementen en beschikt over een gemeenschappelijk zwembad en solarium. Bij dit amfitheater bevindt zich het zwembad in het midden als een podium waar de toeschouwers – de gevels van de diverse appartementen – op uitkijken. Dit prachtige kunstwerk is een lust voor het oog!

Appartement ORO ligt op de prachtige kustlijn direct boven de zee en is uitgerust met een comfortabele woonkamer, slaapkamer met extra lange brede bedden, werk/studeerkamer, moderne badkamer inclusief handdoeken, apart toilet, luxe keuken en toegang tot een privé tuin met zeezicht. Het appartement heeft een gezellig en persoonlijk interieur en is voorzien van WIFI, warme en koude airco en privé parkeerplaats. Het is mogelijk om in de werk/studeerkamer een extra bed te plaatsen voor een tijdelijke gast. U kunt dit vooraf reserveren, bijvoorbeeld voor drie vriendinnen. Ook heeft u toegang tot het gemeenschappelijk zwembad.

Kortom, het is een feestje om hier te mogen verblijven! Wilt u iemand verrassen of zoekt u een bijzonder cadeau? Of misschien een verrassende huwelijksreis? Boek dan vroegtijdig dit pareltje, genaamd “ORO.” Wij staan voor u klaar om u te adviseren met diverse tips, zodat uw verblijf onvergetelijk wordt.

Voorzieningen

1 slaapkamer

1 badkamer

Wifi

Airco

Nederlandstalige tv

Gemeenschappelijk zwembad

Privé tuin

Foto's