Contact

Encantada!

Wij zijn Sander en Yvon Garnaat, uw contactpersonen voor beide locaties. Of u nu vragen heeft over beschikbaarheid, boekingen of gewoon wat meer informatie wilt, wij staan voor u klaar. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of WhatsApp op het onderstaande e-mailadres en telefoonnummer.

Wij geven u de gelegenheid te kijken wat gunstig is voor wat betreft de aankomst- en vertrektijden, zodat u flexibel bent met uw vluchten. Dus zaterdag als aankomst- en vertrekdag is geen must. Bel ons op en wij kijken naar de weken wat u en ons schikt. Wel hanteren wij in principe een minimum van 2 weken, maar ook daar proberen we flexibel te zijn, rekening houdend met andere reserveringen.

Bij aankomst wordt u van harte welkom geheten. U ontvangt de sleutels en u wordt wegwijs gemaakt in een van de prachtige appartementen. Gedurende uw verblijf kunt u altijd op ons rekenen. 

Heeft u vragen of wilt u een boeking maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen bij Droomplek Costa Blanca!

Contact Form Demo